ריטלין תופעות לוואי והרגשה רעה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/07/2017 | 19:34 | מאת: אלון

אני סטודנט לא לקחתי ריטלין מכיתה ה לקחתי מכיתה א עד ה והסתדרתי עד היום כל העניין של החזרה ללימודים אקדמיים הוביל אותי ללחץ נפשי חזק וחוסר התרכזות בלימודים ואני סובל מ HDHD מאובחן מגיל 5. אתמול לקחתי לראשונה את הכדור מאז שלא לקחתי מכיתה ה וגופי מצד אחד היה מאוד צלול מחשבתית אבל מצד אחר היו רעידות קוצר נשימה זיעה סחרחורת קלה האם אלה תופעות בגלל הריטלין שהגוף צריך זמן או שאלו תופעות לוואי וכדאי לקחת מינון פחות אני כרגע נוטל 30 מג

אלון שלום, ההמלצה שלי היא להתייעץ עם נוירולוג טרם חזרה לטיפול בריטלין. לשאלתך, הדברים שציינת יכולים להיות תופעות לוואי של ריטלין. בד"כ רוב התופעות חולפות עם הזמן והסתגלות הגוף לתרופה, אבל בכל זאת הייתי ממליץ להוריד במינון עד שהגוף מסתגל ולנסות להעלות בהמשך במידת הצורך ובהתאם לתופעות הלוואי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)