תחושת קסדה וכובד בראש וbrain fog

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/06/2017 | 16:28 | מאת: חי

מזה מספר חודשים חש כאילו הראש שלי תחת משקל של קסדה וסוג של אטימות מוחית או עירפול מוחי הדבר מייסר מאוד ומונע תיפקוד שנה שעברה ביצעתי mri בגלל תופעה זו ותופעה נוספת של תזוזות או פעימות(פסקולציות) במרכז המצח לכאורה הבדיקה בגדר הנורמה "מעט מוקדים בהירים לא ספציפים בחומר הלבן.פרט לכך מבני המוח בגדר הנורמה" חוץ מ "עיבוי רירית היקפית בסינוס הפרונטלי השמאלי" האם הדבר יכול לנבוע מליקוי בזרימת הדם במוח ? נבדקתי אצל נוירולוגית בקופה לטענתה הבדיקה הנוירולוגית תקינה. מה עושים הלאה . ברור שאי אפשר לחיות באיכות חיים ירודה כזו. האם תא לחץ יכול לסייע בבעיה זו? תודה רבה על ההתיחסות

חי שלום, לצערי השאלה אינה בתחום שלי, רפואה דחופה, אלא יותר בתחום הנוירולוגיה כך שלצערי אין לי הרבה מה לייעץ לך מלבד זה שתחפש נוירולוג טוב שמתעסק יותר בתחום כאבי הראש ולפנות אליו. כל טוב ושיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)