עור כחלחל בגב ובידיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/05/2017 | 21:14 | מאת: שושי

שבוע טוב... הידיים והגב שלי נצבעו כחול.. אין לי כאב או משהו.. רק כחלחל.. ממה זה נובע? זה מלחיץ אותי כי שלישי יש לי ניתוח בעיניים בהרדמה מלאה ואני מפחדת שידחו אותו בגלל זה. אני לא מרגישה את הצבע הזה...

שלום רב, לפי התיאור קשה לחשוב על אבחנה ספציפית. יש צורך בהסתכלות ובדיקת הממצא, חשוב גם הגיל שלך ומחלות הרקע והאם את מקבלת טיפול תרופתי קבוע במיוחד מדללי דם למיניהם.

14/05/2017 | 22:58 | מאת: ש.

אני בת 27. אין לי מחלות ברקע. אני לוקחת דוסטינקס 50 מ"ג פעם בשבוע בגלל מיקרואדנומה בהיפופיזה. ויש לי לפעמים סינוס טכיקרדיה (ולא יודעים סיבה) אז אני לוקחת פרולול כשאני מרגישה שצריך. האם לדעתך ידחו לי את הניתוח עד שזה ייעלם או עד שיבינו מה זה? למרות שזה רק צבע.. הניתוח בשלישי

אני מקווה שכבר עברת את הניתוח בשלום ויש אבחנה של הצבע הכחול. במידה ויש אבחנה נא לעדכן, במידה ולא אשמח להוסיף צילום בלי פרטים מזהים כמובן.

18/05/2017 | 09:14 | מאת: שושי

אני אחרי הניתוח.. אין לי מושג מה זה הצבע הכחול.. אני רק יודעת שהרופאים לא ייחסו לזה חשיבות.. כשקמתי מהניתוח היה לי חום גבוה לחץ דם גבוה ודופק ממש מהיר אז נשארתי לאשפוז ואין לי מושג אם זה קשור לצבע הכחול. היום אני צפויה להשתחרר. תודה רבה על העזרה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)