חתך בזרת מסכין ארקוס גדול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/04/2017 | 06:51 | מאת: דנה

נחתכתי אתמול מסכין ארקוס גדול בזרת (בחלק התחתון) ירד הרבה דם אבל הצלחתי לעצור את זה בזכות לחיצה ממושכת של שעה כי פחדתי להסתכל על זה. הרגיש לי מאוד עמוק וגאבה לי העצם. כשהלכתי לרופא הוא טען שיש חתך קטן וזה יעבור וכששאל אם אני יכולה להזיז את האצבע לא יכולתי להזיז אוצה. מאז הפציעה הזאת לא מתכופפת בכלל. מה זה יכול להיות? האם הגיוני שקרה משהו גם אם החתך קטן או נסגר?

דנה שלום, ייתכן שיש חתך של הגיד האחראי על כיפוף האצבע. צריך להבדק בהקדם על ידי אורתופד לצורך רושם קליני והחלטה על אקספלורציה של החתך לבדיקת שלמות הגיד המכופף. כל טוב

21/04/2017 | 13:02 | מאת: דנה

אכן יש קרע בגיד ואני עוברת ניתוח.. מה שלבי ההחלמה של הניתוח?

זו כבר שאלה שיש להפנות לאורתופד המנתח. כל טוב ושיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)