ברור יתר לחץ דם...........................

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/03/2017 | 18:24 | מאת: מאור

בן 17.10 עם רקע רפואי של יתר לחץ דם ודלקת פרקים אינה מאוזנת ועקשנית לטיפול. בנוסף גסטריטיס אקוטית שוחררתי לא ממזמן מאשפוז של שבוע ימים עקב התפרצות של גסטריטיס אקוטית במהלך כל אשפוז היה יתר לחץ דם גם בשינה בוצע ברור כגון אקו לב שהדגים הרחבה של צד שמאול עם היפורטנית של אורטה. בוצע יעוץ נפרולוג שהמליץ על ביצוע בהולטר לחץ דם 24 שעות בוצע מדדים היום 140/80-עד 166/80 במהלך כל היום. התקבל מונח שאינו הבנתי אשמח אם תסביר לי על משמעות שלוnorav-hypertension management system

15/03/2017 | 07:40 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום לצערי, אין שום הגיון במונח ששלחת, כך שאינני יכולה לומר לך מה המשמעות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)