שטף דם בבטן מנפילה מהאופניים וקיבלתי תכידון בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/03/2017 | 01:32 | מאת: רז

אתמול נפלתי מהאופניים החשמליים שלי וקיבלתי מכה מאוד חזקה בבטן מהכידון הכאב לא כזה גדול רק שאני נוגע באזור של הבטן כןאב לי והיום הבחנתי בהתנפחות האזור והצבע הוא סגול האם צריך ללכת לרופא ? האזור של המכה הוא גדול נפוח וסגול וקצת כואב (כואב שנוגעים בו ) מה לעשות ?

05/03/2017 | 08:10 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום רז חשוב מאד לשלול פגיעה באיברי הבטן כגון לבלב או מעי דק, לכן יש לפנות מידית אל חדר המיון בלבד (לא ללכת אל רופא המשפחה), לצורך בדיקת רופא כירורג, שם הוא כבר יחליט על הבירור ההדמייתי הנחוץ. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)