הירדמות רגל שמאל בישיבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/02/2017 | 09:12 | מאת: אור

ממה נובעת הירדמות תכופה של רגל שמאל? שאני יושבת הרגל הזאת נרדמת לי אחרי שתי דקות.. השוק למעלה בעיקר.

14/02/2017 | 11:16 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום כשיושבים בתנוחה לא נוחה או ישנים, בעקבות כך אנחנו לוחצים על העצבים ובעקבות כך נרדמת הרגל כיוון שבעקבות הלחץ שמפעילים על העצב, האיתות החשמלי שלו פוסק, ולכן אנחנו לא מרגישים את הרגל. אך זהו מצב זמני והפיך ברגע שאנחנו מורידים את הלחץ, העצב מתאושש ואז מתחילים להרגיש את הנימלולים ועקצוצים עד שהוא מתאושש לחלוטין ואז ניתן שוב להזיז את הרגל

14/02/2017 | 13:32 | מאת: אור

אבל יש סיבה למה דווקא רגל שמאל. אפילו שאני יושבת על שניהם אותו דבר ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)