כאבי בטן ימניים, לא חולפים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/02/2017 | 23:23 | מאת: שני

שלום, יש לציין שגילי הוא 21, מזה כעבר זמן בו אני סובלת מכאבי צדי בצד ימין-עליון באזור הבטן במיוחד כשמדובר על זמן אימון בחדר כושר, לפעמיים זה אך משתנה וזה קורה גם בצד השמאלי. בנוסף, מדובר על כאב חד ולא נעים כשאני למשל נושמת אוויר בחוזקה. הלכתי לרופאת משפחה על מנת לקבל מרשם וקבעתי תור לאולטרסאונד ביום רביעי הבא, ברצוני לשאול אם מדובר על מקרה חמור שלא מאפשר זמן המתנה? מפני שאני דואגת מדלקות/כיס המרה וכל מה שרשום באינטרנט.. תודה על פנייתך, אשמח למשוב

14/02/2017 | 11:07 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אינני יכולה לקבוע בוודאות האם ניתן להמתין לבדיקת סונר בטן מבלי לבצע בדיקה גופנית במידה והכאבים אינם נסבלים ואת חוששת, גשי אל חדר המיון לבדיקת רופא והחלטה על ביצוע סונר בטן כבר בחדר המיון כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)