אצידולפילוס ושאר תוספים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/05/2010 | 20:36 | מאת: אתי

לפני שהשבת לי על ההודעה הקודמת הספקתי לרכוש אצידופילוס,הבנתי מהרוקח שהוא מומלץ לקיבה. להזכירך אני עם חיידק הליקובקטר+דלקת בקיבה. שלשלום התחלתי שילוב אנטיביוטי לחיסול החיידק. אני אומר לך מה וכמה אני שותה ואשמח אם תתקני אותי או שתאמרי לי שהכל בסדר או שעליי להוסיף עוד תוספים. בבוקר שותה אנטיביוטיקה,ממתינה 3 שעות ושותה 1 פרוביוטיקה+1 אצידופילוס.לאחר ארוחת צהריים שותה אנזימי עיכול. אחר"צ שותה שוב אצידופילוס+פרוביוטיקה ולאחר שעתיים שוב אנטיביוטיקה. לאחר כשעה שותה 4\1 כוס משקה אלוורה. האם עליי להוסיף משהו או לשנות?

29/05/2010 | 10:38 | מאת:

אתי שלום, את עושה הכל נכון מלבד הסדר של נטילת הפרוביוטיקה והאנטיביוטיקה בערב. יש להקפיד תמיד ליטול את הפרוביוטיקה כ שעתיים- שלוש אחרי האנטיביוטיקה ולא לפני. אסידופילוס הוא שם של אחד החיידקים הנמצאים בפרוביוטיקה. האם את נוטלת 2 סוגי פרוביטיקה יחד? בריאות שלמה, הדר

29/05/2010 | 11:50 | מאת: אתי

כן.אני,נוטלת,2,סוגי-אנטיביוטיקה אני,צריכה,לשנות,משהו?