שאלה נוספת...משקה אלוורה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/04/2010 | 18:41 | מאת: אתי

מהם תכונותיו של משקה האלוורה? והאם הוא מומלץ? חברת סופארב קשורה לסולגאר?כי בגדול אני רוכשת רק סולגאר בהמלצתך ומאוד מרוצה

17/04/2010 | 22:07 | מאת:

אתי שלום, משקה אלוורה של חברת "סופהרב" מכיל 99% אלוורה המסייע לפעילות מערכת עיכול תקינה, מאיץ התחדשות של רקמות פגועות (כיבים, דלקות חניכיים), משקם וממריץ את מערכת החיסון, מפחית תשוקה למזונות מתוקים ומסייע בטיפול חיצוני בפטרת הנרתיק. משקה האלוורה בהחלט מומלץ עבורך, הנחיות השימוש הן: 4-6 כפיות, פעמיים ביום, בין הארוחות. לקריאה על משקה אלוורה: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=166 חברת "סופהרב" היא חברה ישראלית, "סולגאר" הינה חברה אמריקאית, שתי חברות אלו הן חברות שונות האחת מהשנייה, אך הן חולקות את אותה ההנהלה והבעלים בארץ. בריאות שלמה ושבוע נפלא, הדר

20/04/2010 | 19:02 | מאת: אתי

הבנתי שחלק ממליצים לשתות אלוורה כל החיים,כי זה מחטא ומרגיע,וחלק סבורים כי לא מומלץ לשתות לטווך הארוך. ואגב,הוא גם מסייע בעצירות?