Nutri Nano CoQ-10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/04/2010 | 14:09 | מאת: מיכאל

שלום אני משתמש במוצר הנ'ל, שמתי לב שהמינון נמוך - 30 מ'ג, שאלותי : האם יש מוצר זהה במינון גבוה יותר - ואם לא, מה הסיבה? האם יש מוצר מקביל ( לא ננו ) במינון גבוה יותר שמומלץ מבחינת הספיגה תודה וחג שמח

06/04/2010 | 17:08 | מאת:

מיכאל שלום, Q10 נוטרי ננו אכן מכיל 30 מ"ג אך כיוון שהוא בעל ספיגה טובה יותר, כמוסה אחת שלו (30 מ"ג) שוות ערך ל 60 מ"ג כמוסה רכה (softgel) ושוות ערך ל 90 מ"ג כמוסה צמחית. בארץ לצערי אין מינון גבוה יותר של Q10 מסוג נוטרי ננו. לחברת סולגאר יש Q10 בכמוסות רכות המכילות: 60 מ"ג, 200 מ"ג ו- 400 מ"ג. כמוסות אלו בהחלט מומלצות במידה ואתה מעוניין להעלות את מינון ה Q10. בריאות שלמה והמשך שבוע מקסים, הדר