אנציפלמד ואינזימי עיכול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/03/2010 | 22:00 | מאת: אתי

האם אפשר לשלב אנציפלמד ואינזימי עיכול יחד? ואם כן האם ניתן יחד באותו רגע?

30/03/2010 | 21:53 | מאת:

אתי שלום, כפי שכבר עניתי לך בתאריך 8.2.10 אין צורך לשלב אנזימי עיכול יחד עם אנציפלמד, שילוב של השניים יכול לגרום ליותר גזים ונפיחות. אני ממליצה לך ליטול רק אנזימי עיכול של סולגאר ולוותר על האנציפלמד, כמו כן, מאוד מומלץ להוסיף חיידקים פרוביוטיים המסייעים לאזן את חומציות הקיבה, הורדת גזים ונפיחויות. לקריאה על אנזימי עיכול: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=240 בריאות שלמה, הדר

02/04/2010 | 19:37 | מאת: אתי

אני נוטלת פעמיים ביום עם הארוחה אינזימי עיכול ופרוביוטיקה יחד באותו הזמן. זה בסדר?