אבקה פוליקוס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

14/03/2010 | 00:51 | מאת: רן

בלנו מהרופא ילדים הנחיה להוסיף את האבקה הזאת למזון של התינוק (בן שנה) כי לא עלה במשקל במשך רבעון (יש לציין שהיה חולה רוב הזמן, כי נדבק מאחיו שבגן). לפי מה שראיתי, זה בסה"כ סוכר (גלוקוז) וכמות הקלוריות של זה מזערית (8 קלוריות ל-100 גרם של מזון). למה בעצם לא לתת חלופות אחרות?

14/03/2010 | 00:52 | מאת: רן

סליחה, זה 6 קלוריות ולא 8 כפי שרשמתי הרופא אמר להוסיף כפית אחת לכל 100 גרם מזון ואני לא בטוח אם הוא אמר כפית (=6 קלוריות) או כף (=23 קלוריות). אני מעדיף לא להתקשר אליו, כי התקשרתי אליו אתמול והוא צעק עליי בטלפון, כך שאשמח אם מישהו כאן יחסוך לי את הטלפון.