שיקוף לאחר אירוע לב

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/02/2010 | 09:57 | מאת: עדנה

הדר שלום, בעלי עבר אירוע לב לפני חצי שנה, היום הוא בסדר למעט בעיה בתפקוד המיני שככל הנראה נובעת מאירוע הלב שעבר. האם יש דרך לעזור לו באמצעות תוספי תזונה? ראיתי בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שמדברים הרבה על Q10 שטוב לכל מה שקשור לתפקוד הלב או שיקום לאחר התקף לב, האם זה יכול לעזור גם לבעיה כמו של בעלי?

22/02/2010 | 17:51 | מאת:

עדנה שלום, Q10 בהחלט יכול לסייע לטיפול באון מיני לאחר אירוע לבבי והוא כמובן חשוב עד מאוד לשמירה על שריר הלב. חלק מתוספי התזונה יכולים להתנגש עם תרופות כימיות. על מנת שאוכל להמליץ לבעלך על מינון ה Q10 המתאים עבורו ועל מנת שאוכל להמליץ לו על תוספי תזונה נוספים אבקש לדעת מהו גילו? ואיזה תרופות הוא נוטל(אם בכלל)? בריאות שלמה לשניכם, הדר