תשישות לאחר אימון - איזה תוסף?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/02/2010 | 12:15 | מאת: לבנת

שלום הדר, אני בת 40, עושה ספורט באופן קבוע. תזונתי מאוזנת ואני רואה תזונאית כבר כמה שנים. עם זאת, בחצי השנה האחרונה אני סובלת מתשישות לאחר אימונים גופניים. רציתי ייעוץ לגבי תוספי מזון שעשויים לעזור.

20/02/2010 | 09:37 | מאת:

לבנת שלום, אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך למנוע את תחושת התשישות לאחר האימונים אך לשם כך אבקש לדעת האם את נוטלת תרופות כלשהן והאם את סובלת מבעיה בריאותית כלשהי? מחכה לתשובתך, בריאות שלמה, הדר

22/02/2010 | 07:25 | מאת: לבנת

אינני נוטלת תרופות כלשהן ואינני סובלת מבעיה בריאותית מתמשכת. ראיתי פה בדיונים, וקראתי באתר של סולגאר ש-Q10 עשוי לעזור לתשישות. אשמח לדעת יותר. תודה.