כולסטרול שהגוף מייצר

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/02/2010 | 13:52 | מאת: יוסי

עשיתי בדיקת דם ,ונמצא כולסטרול 152 במקום 130. לשאלת הרופאה,,עניתי,,שלא אוכל ביצים בשום ורסייה...לא אוכל בורקסים (ממוצע פעם בחודשיים) לא אוכל סטייק עם שומן..(נגעל משומן)אוכל סטייק נקי משומן נתח קטן ממוצע פעם בחודשיים שלושה רק על האש,נקניקים אוכל מעט,,,גחנון,מלווח לא אוכל כלל ! (לא אוהב) בקיצר לטענתה הגוף שלי מייצר כולסטרול...נדרשתי לקחת כדור מידי יום,,,אני לא שלם עם המהלך..אך מזה 10 יום לוקח...עושה ספורט ממוצע 5 ימים בשבוע ,הליכה של כשעה וחצי,ומעט מכשירים,גבהה 178 שוקל 93 ק"ג... מה אני עושה לביטול נטילת הכדור,,והורדת הכולסטרול..?שהגוף מייצר? להיות בנורמה ללא כדורים. קבלתי ייעוץ לגבי תזונה נכונה,,ולרוב פועל עפ"י זה,הדבר היחיד שהשתנה שלא אוכל לחם ,ואוכל הרבה פחות מטוגנים... אני די מזועזע\שבור בגיל 47 ליטול כדורים לכולסטרול..לרוב ב"ה אני בריא,לא נוטל תרופות כלל,מרגיש טוב !נראה טוב,,שומר על חיים ספורטיבים,,די חושש מהדרדרות...לא רגיל לזעזוע הזה,,אני בהלם,,,וכל היום זה בראשי , יש לציין שאני איש צבא שפרש בינואר מצה"ל,\כרגע לא עובד,,מחפש ,,אך פעיל ,וחי ספורט. מצפה לתגובות אמיתיות וכנות ,מוכן למאמץ ולעשייה בכדי להוריד הכולסטרול שכביכול הגוף מייצר...ולבטל נטילת הכדור...!!!!!!!!!!!!!!!!ועוד כל חיי!!!! די הלעתי אתכם יתר על המידה.... בברכת בריאות טובה . יוסי

19/02/2010 | 19:35 | מאת:

יוסי שלום, אני שמחה לשמוע שאתה מקפיד על תזונה ופעילות גופנית. אלו חשובים עד מאוד לשמירה על בריאותך. הסר דאגה מליבך, ניתן בהחלט להוריד את ערכי הכולסטרול על ידי שמירה על אורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה, פעילות גופנית קבועה ונטילת תוספי תזונה טבעיים. תוספי התזונה עליהם אני ממליצה לך הם: 1. Detox – פורמולה המכילה צמחי מרפא המסייעים לניקוי הכבד והגוף מרעלים ומטפלים בהצטברות השומנים בכבד. יש ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחות למשך 3 חודשים. לקריאה על DETOX: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=174&ArticleID=228&sng=1 2. ליפוטרופיק פאקטור הידוע גם בשם "ליטרופ", של חברת "סולגאר" - מסייע להגברת מסיסות הכולסטרול (פעולה המצמצמת יכולת כולסטרול לשקוע בכלי הדם ובכך מקטינה את התפתחות התהליכים הטרשתיים). יש ליטול 3 טבליות ביום עם הארוחות. יש לעשות בדיקת דם חוזרת לאחר כ 3 חודשים. במידה וערכי הכולסטרול יגיעו לערכים תקינים ניתן להיוועץ ברופא בדבר הפסקת נטילת התרופה או הורדת המינון שלה (אינני יודעת מה המינון אותו אתה מקבל). אתה מוזמן לחזור ולעדכן אותי בתוצאות, בריאות שלמה, הדר