תוספים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

14/02/2010 | 09:21 | מאת: אביב גרמן

שלום רב, אימי בשנות ה70. והיא סובלת מיל"ד מכולסטרול גבוה ומאוסטאופורוזיס. אימי נוטלת תרופות למחלות אלה. אילו תוספים ניתן לתת לה כדי לשפר את בריאותה? בתודה

15/02/2010 | 13:41 | מאת:

אביב שלום, ישנם תוספי תזונה רבים שיכולים לסייע לאמך להרגיש טוב יותר ולחזק את בריאותה. על מנת שאוכל להמליץ לאמך על תוספםים אלו אבקש לדעת מהם שמות התרופות אותן היא נוטלת? האם היא נוטלת מדללי דם? האם היא סובלת מתופעות לוואי כתוצאה מנטילת התרופות? מחכה לתשובתך, בריאות שלמה, הדר

16/02/2010 | 10:32 | מאת: אביב גרמן

להדר שלום רב, בהמשך לשאלתך: אימי נוטלת את התרופות הבאות: -פרבליפ 20 מ"ג. כולסטרול -קרדילוק 5 מ"ג. לחץ דם -אספירין כדור אחד ביום ויטמינים: סידן+ויטמין d -פוסלאן 70 מ"ג אוסטיאופורוזיס. אודה לתשובתך, אביב גרמן