רה"ן

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

02/02/2009 | 18:53 | מאת: אפוש

שלום הדר תודה על תשובתך לשאלתך איזה אומגה 3 אני נוטלת אז זה של חברת NOW 1000 מ"ג EPA 180 מ"ג DHA 120 מ"ג 2 כדורים ביום אין לי בעיה ליטול כדורים מחברה אחרת אשמח לתשובתך אפוש

03/02/2009 | 16:18 | מאת:

הי אפוש, המינון שאת נוטלת הוא מינון נמוך שאינו מסייע להורדת הטריגליצרידים (על מנת לקבל מתוסף זה מינון אפקטיבי עליך ליטול 6 כמוסות ביום!). אני ממליצה לך להשתמש במוצר של סולגאר אומגה 3 "950" המכיל מינון גבוה של חומר. שי ליטול ממנו 2-1 כמוסות ביום עם הארוחות. את מוזמנת לחזור ולשתף אותנו ולשאול שאלות. הרבה בריאות, הדר