אינזים קו קיו 10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/01/2010 | 22:00 | מאת: קטי אורן

הדר- שלום רב לך! אני מקבלת סימבקור 20 להורדת כולסטרול. בהמלצת מומחים קניתי תוסף - קו אינזים קיו 10. השאלה היא- מאיזו חברה את ממליצה להישתמש (יש כל כך הרבה חברות ומחירים....), ומה הכמות היומית? ושאלה שניה - אני משתמשת גם באלטרוקסין. האם זה לא נוגד לקיחת האינזים? כפי שכתבת לי לגבי ה- גוגול ליפיד, שהוא נוגד לאלטרוקסין ולסובלי בלוטת התריס. מודה לך מראש קטי

30/01/2010 | 08:18 | מאת:

קטי שלום, אני שמחה לשמוע שהתחלת ליטול קואנזים Q10 במקביל לנטילת הסימבקור. זה כל כך חשוב! קואנזים Q10 אינו מתנגש עם נטילת אלתרוקסין ואין כל מניעה ליטול אותו במקביל אך חשוב לי להדגיש שתמיד מומלץ להפריד כשעתיים לפחות בין נטילת תרופות כימיות (אלתרוקסין, סימבקור) לבין תוספי תזונה (Q10) על מנת שלא יפריעו לספיגה האחד של השני. אני ממליצה לך ליטול Q10 מסוג נוטרי ננו (של חברת סולגאר) המיוצר בטכנולוגיה מיוחדת המבטיחה ספיגה יעילה שלו בגוף. בזכות טכנולוגיה זו יכול ה Q10 להיספג בגוף גם בסביבה מימית וגם בסביבה שומנית. Q10 נוטרי ננו מכיל 30 מ"ג Q10 אך בשל יכולת הספיגה הטובה שלו בגוף כמוסה אחת היא שוות ערך ל 60 מ"ג כמוסה רכה ול 90 מ"ג כמוסה צמחית. במידה ואינך סובלת מתופעות לוואי של הסימבקור (עייפות וכאבי שרירים) אני ממליצה על כמוסה אחת ביום. במידה ואת סובלת מתופעות לוואי יש להעלות את המינון ל 2 כמוסות ביום עם הארוחות. חשוב לי לציין שהנני נציגת הסברה רפואית של חברת סולגאר אך אני ממליצה לך על Q1O של סולגאר לא בגלל שאני עובדת בחברה ובגלל שיש לי ניסיון טיפולי טוב עם מוצריה אלה בגלל שסולגאר הינה החברה האיכותית ביותר ורק היא מייצרת Q10 בטכנולוגית הננו. לקריאה על Q10 נוטרי ננו: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=677&sng=1 בריאות שלמה ושבוע נפלא, הדר

19/02/2010 | 12:22 | מאת: עלמה

איך היא משפרת את המוצר?

30/01/2010 | 10:41 | מאת: קטי

הדר יקירה! מודה לך מאוד על ההסבר. כל כך נעים לקבל תשובה ברורה ומדוייקת. שוב תודה, ישר כוח. בכבוד קטי

30/01/2010 | 18:46 | מאת:

קטי, אני שמחה לדעת שאני יכולה לעזור, את מוזמנת לחזור ולהתייעץ בכל שאלה נוספת, שבוע מקסים, הדר