תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

08/01/2010 | 18:18 | מאת: אלונה

שלום, אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס (חוסר בהורמון התיאוריד). בדיקת דם מראה (7.7)T4 נמוך, (18.6)TSH גבוהה. האם קיים טיפול טבעי ללא תרופות בבעיה? תודה מראש.

09/01/2010 | 08:31 | מאת:

אלונה שלום, בהחלט קיים טיפול בתת פעילות של בלוטת התריס במידה ואינך נוטלת עדיין אלתרוקסין. אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך אך לשם כך אבקש לדעת מהו גילך? האם את נוטלת תרופות כלשהן? והאם את סובלת מבעיה בריאותית נוספת? בריאות שלמה ושבוע טוב, הדר

11/01/2010 | 17:07 | מאת: אלונה

שלום הדר, אני בת 52, והתחלתי לקחת את האלתרוקסין מלפני יומיים בלבד. האם להפסיק? מה את ממליצה? תודה!