Q10- תזכורת

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/01/2010 | 18:09 | מאת: יהושע

לנטורופתית שלום, נראה שפנייתי מהשנה שעברה (מ-31.12.09, אם לדייק) נפלה בין הכיסאות. אודה על התייחסותך אליה. בברכה, יהושע

09/01/2010 | 07:41 | מאת:

במספר פורומים שונים, היום וכן גם בעבר אתה מפרסם את אותה השאלה בדיוק. יועצות מחלקת ההדרכה של סולגאר עונות לך באריכות ובסבלנות רבה על אותה שאלה. אנו מקפידות לצרף לך גם רפרנס הולם מכתבי עת מדעיים ועדכניים, מציעות לשלוח לך את המידע בדואר ודואגות תמיד להציג בפניך את כל המידע המקצועי(הרב) שנתון בידנו. נוסף לזאת אנו מקפידות תמיד לספק לך את התשובות לכל שאלותיך וזאת ללא משוא פנים. זאת היא תשובתנו הסופית והאחרונה. בריאות שלמה, הדר