תכשיר המסייע בהתרוקנות ובניקוי

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/01/2010 | 09:58 | מאת: אתי

האם חברת סולגאר או חברה אחרת מחזיקים תכשיר המסייע בהתרוקנות ובניקוי מעמיק של הגוף? בגלל שאני סובלת מעצירויות הייתי רוצה תכשיר שיסייע בניקוי הדפנות לעומק

05/01/2010 | 20:17 | מאת:

אתי שלום, ראשית, אני ממליצה לך להרבות בשתיית מים (10-12 כוסות ביום), עדיף בטמפרטורת החדר ולא מים קרים הגורמים להתכווצות הקיבה. ולהקפיד על תזונה נכונה העשירה בירקות, פירות ודגנים מלאים, כמו כן, ממומלץ לאכול 5 ארוחות קטנות ביום ולא לפסוח על ארוחות. אני ממליצה לך ליטול תוסף תזונה הנקרא Herbal Detox של חברת "סולגאר" המסייע לניקוי הגוף מרעלים. Herbal Detox הינה פורמולה המכילה גדילן, כורכום, שן ארי, סכיזנדרה, פיקוריזה, פילנטום ופוספטדילכולין. יש ליטול 2 כמוסות סיום עם הארחות למשך 3 חודשים. כמו כן, יש ליטול תוסף תזונה הנקרא ביו פימייל של חברת "סופהרב" המכיל 10 מליארד חיידקים פרוביוטים בכל כמוסה, מסייע לטיפול בעצירות ואינו גורם לתופעות לוואי או לתלות של הגוף. יש להתחיל מכמוסה אחת ביום ובמידת הצורך להעלות ל 2 כמוסות. לקריאה על Herbal Detox: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=174&ArticleID=228&sng=1 לקריאה על ביו פימייל: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=153&ArticleID=86 בריאות שלמה, הדר