אספרין וויטמין C

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

15/12/2009 | 03:35 | מאת: רונית

אני בת 65 ונוטלת כל יום קרטייה-אספרין 100. בחודשי החורף אני נוהגת להשתמש בויטמין C 500 לא חומצי כדור ליום למניעה, לאחרונה ראיתי שבעלון המצורף לקרטייה צויין שאסור לצרוך את שתי התרופות יחד, האם הכוונה שצריך לשמור על מרווח מסויים או שאסור באופן מוחלט. אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה.

15/12/2009 | 18:19 | מאת:

רונית שלום, אני שמחה לשמוע שאת שומרת על בריאותך ומחזקת את מערכת החיסון שלך בחורף עם ויטמין C. אין כל מניעה ליטול 500 מ"ג ויטמין C במקביל לנטילת 100 מ"ג אספירין אך תמיד חשוב לשמור על מרחק של שעתיים בין נטילת תרופות כימיות (אספירין) לבין נטילת תוספי תזונה טבעיים (ויטמין C) על מנת שלא יפריעו לספיגה האחד של השני. בריאות שלמה, הדר