סיכוני תוספי מזון

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

14/12/2009 | 00:58 | מאת: מונו

הדר האם יש דרך לדעת איזה כמות של תוסף ביפידוס אסנסיס הנמצא ביוגורט "אקטיויה" מותר לצרוך ?תודה

15/12/2009 | 18:08 | מאת:

מונו שלום, ביפידום אסנסיס הינו זן אחד מני רבים של חיידקים טובים הנקראים חיידקים פרוביוטיים. אין הגבלה בלקיחת חיידקים פרוביוטים ואין כל מניעה לצרוך כמויות גדולות מהם על אחת כמה וכמה כאשר הם נמצאים בתוך יוגורט. פרוביוטיקה מסייעת לשמור על פלורת מעיים בריאה החשובה לעיכול וספיגה יעילה של מרכיבי המזון, איזון חומציות הקיבה, פעילות מעיים תקינה, חיזוק מערכת החיסון והגנה מפני זיהומים במערכת העיכול. אם הינך מעוניין לקבל חיידקים פרוביוטים לשם אפקט טיפולי, אמליץ לך ליטול במקביל ליוגורט גם תוסף תזונה המכיל כמות גדולה יותר וזנים נוספים של חיידקים טובים. לקריאה על פרוביוטיקה: http://solgar.co.il/?CategoryID=238 בריאות שלמה, הדר