סכום עצתיך

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/12/2009 | 08:44 | מאת: אפרים

א) אני מודה לך על הכל והעזרה שאת נותנת. ב) אבקש לסכם ולעזור לי מתי לקחת כל כדור. 1.לפי עצתיך והתיעצות עם רופא המשפחה להפסיק עם הסטטינים ולקחת ליפוטרופיק פאקטור 3 טבליות ביום עם הארוחה. 2. להקטנת חומציות בשתן, לקחת "תמצית תקנית עלי סרפד" 2 כמוסות ביום עם הארוחה. מתי בוקר וערב? 3. הכמוסה NFN פעם ביום עם הארוחה. מתי כדאי לקחת? 4. הצעת לקחת "כרום פיקולינט 200 מ"ג פעמיים ביום בתחילת הארוחות. מתי כדאי לקחת? בוקר וערב? היות ורמות הסוכר עדיין גבוליות. 5. אני לוקח Q10 כדור אחד, מתי כדאי לקחת אותו? מודה לך על כל התשובות ותודה על העזרה.

07/12/2009 | 16:53 | מאת:

אפריים שלום, 1. אכן כן. ניתן להפסיק ליטול את הסטטינים במידה ויש אישור מהרופא. יש ליטל 3 טבליות ביום של ליפוטרופיק פאקטור עם הארחות. 2. את הסרפד יש ליטול פעמיים ביום עם הארוחות. (בוקר וערב או בוקר וצהריים). לסרפד יש פעילות משתנת קלה ועל כן מומלץ להקפיד על שתיית מים. 3. NFN , פעם אחת ביום עם אחת הארוחות (אין חשיבות לאיזה ארוחה). 4. כרום פיקולינט, 200 מ"ג, יש ליטול פעמיים ביום בתחילת הארוחות (אין חשיבות לאיזה ארוחות). 5. קואנזים Q10 יש ליטול עם הארוחה בשעות היום (בוקר או צהריים), כיוון שהינו בעל אפקט מעורר. ** חשוב לי להדגיש שיש לעשות הפרדה של שעתיים בין נטילת תוספי תזונה טבעיים לבין נטילת תרופות כימיות על מנת לא להפריע לספיגת האחד של השני. אני פה בשבילך ושמחה לעזור, בריאות שלמה ויום מקסים, הדר