כולסטרול וסחרחורות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

22/11/2009 | 12:23 | מאת: גל

הדר שלום רב, שמי גל ואני בת +40 תודה רבה על תשובה מהירה. איזה בדיקות את ממליצה בשל סחרחורות חוזרות ונישנות ואולי תוספי מזון ו/או תזונה? אודה לך על תשובה מהירה, גל

22/11/2009 | 20:58 | מאת: גולשת

את וודאי מתכוונת לבדיקות רפואיות, נכון? אני חושבת שרק רופא מוסמך לייעץ לך בנושא בדיקות כאלה.

24/11/2009 | 16:25 | מאת:

גל שלום, לגבי הסחרחורות,אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שלך שייפנה אותך לבדיקות הרלוונטיות. אינני יכולה להמליץ לך על תוספי תזונה לסחרחורות בלי לדעת מאיזה סיבה הן נובעות. האם הסחרחורות נובעות כתוצאה מבעיה באוזניים? האם כתוצאה מבעיה נוירולוגית? או אולי מסיבה אחרת? את מוזמנת לחזור לאחר הבדיקות ואבחנת הרופא ולהתייעץ איתי שוב בדבר תוספי תזונה. בריאות שלמה, הדר