כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/11/2009 | 17:27 | מאת: יפה

בבדיקת הדם האחרונה שלי יש את התוצאות נ"ל HDL- 80.3 LDL- 159.8 NON HDL 177 כללי 256 האם זה טוב/רע? אני יודעת שה HDL גבוה, אבל הוא טוב... בתודה מראש

21/11/2009 | 19:27 | מאת:

יפה שלום, ניתן לראות מתוצאות בדיקות הדם שלך שהכולסטרול הכללי והכולסטרול הרע אכן גבוהים, אבל הכולסטרול הטוב בערכים מצוינים. הכולסטרול הכללי צריך להיות נמוך מ 200 (אצלך 256), הכולסטרול הרע, LDL, צריך להיות נמוך מ 100 והיום כבר מדברים על נמוך מ 80 (אצלך 159.8), הכולסטרול הטוב צריך להיות גבוה מ 60 (אצלך 80.3) והיחסים בין הכולסטרול הכללי לכולסטרול הטוב צרכים להיות נמוכים מ 3.7 (אצלך 3.1). אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך להוריד את ערכי הכולסטרול אך לשם כך אבקש לדעת מהו גילך? האם את נוטלת תרופות כלשהן? והאם את סובלת מבעיה בריאותית נוספת? בריאות שלמה ושבוע מקסים, הדר