הפורום הזה בחסות סולגר, לא קצת מוזר?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/11/2009 | 09:53 | מאת: 3434

והתזונאית ממליצה לרכוש תרופות של סולגר. בעיני זה בעייתי ביותר.

20/11/2009 | 18:10 | מאת:

3434 שלום, נכון. פורום זה הינו בחסות סולגאר והינני תזונאית בחברה. אם תיכנסי לפורום זה דרך אתר דוקטורס תוכלי לראות שמצד ימין לתמונתי מופיע הלוגו של חברת סולגאר. אני אכן ממליצה על תוספי תזונה של סולגאר אותם אני מכירה, בהם אני מאמינה ואיתם יש לי נסיון טיפולי. יש ברשת עוד הרבה פורומים בנושא כולסטרול, יש כאלו שמייצגים יותר את הפן הקונבנציונלי ויש את הפן הטבעי ואת רשאית לבחור היכן את מעוניינת לגלוש. תמיד אשמח לענות על שאלותיך בפורום זה, ואם את מעוניינת לקבל תשובות בתחום התזונה הטבעית ותוספי תזונה אז זה המקום. בריאות שלמה, הדר