מה קורה עם הפורום הזה??

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/11/2009 | 22:08 | מאת: יעל

כבר חמישה ימים אין תשובות, זה לא רציני. עוברת פורום.

20/11/2009 | 18:02 | מאת:

יעל שלום, אני מתנצלת אם תשובתי התעקבו ביומיים האחרונים, ואשמח להשיב על שאלותיך. ניסיתי למצוא שאלה שלא נענתה כבר 5 ימים אך לא מצאתי. האם תוכלי להאיר את עיני באיזה שאלה מדובר? בריאות שלמה וסוף שבוע נעים, הדר

21/11/2009 | 07:24 | מאת: אלי

הדר שלום רב, מדוע את טוענת שלא מצאת שאלה שלא נענתה כבר 5 ימים? האם באמת ניסית למצוא ולא מצאת? איך מתיישבת תשובתך זו לעובדה שלא ענית לשאלתי ("היכן צירפת?") מ-13.11.09, דהיינו שאלה שפורסמה כאן לפני 8 ימים? בריאות שלמה ושבת שלום. אלי

21/11/2009 | 17:46 | מאת: לירון

שלום הדר, את כותבת שלא מצאת שאלה שלא ענית עליה 5 ימים. זו אמת? הרי לא ענית לשאלתו החשובה של הגולש אלי מ-3.11 בנושא "פרוסטה-גארד???" כלומר, לא ענית במשך 17 (לא רק 5) ימים לשאלה האמורה!!! זה רציני? זה כבוד לגולש? האם יעל לא צודקת בשאלתה מ-19.11? שבוע טוב. לירון