מה זה חומצה תת עורית

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/10/2009 | 11:04 | מאת: ההודי

עשיתי בדיקת דם, והרופא אמר לי שיש לי חומצות תת עוריות (משהו כזה). הוא אמר לי לא לאכול יותר בשר. רק חזה עוף מותר לי, פירות וירקות. מישהו יכול להסביר לי מה זה החומצות הלאה ולמה אסור לי לאכול יותר בשר ? והאם יש כדורים או דרך אחרת לטפל בעיניין כי אני מאוד אוהב בשר. תודה מראש יוני ההודי

14/10/2009 | 12:35 | מאת:

יוני ההודי שלום, האם הכוונה לחומצה אורית (Uric acid)? בנוסף, מהו גילך? האם אתה נוטל תרופות כלשהן? והאם אתה סובל מבעיה בריאותית נוספת? הדר