כולסטרול טוב

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/09/2009 | 15:18 | מאת: תמה

האם ניתן להעלות רמות כולסטרול טוב (שהן כעת נמוכות מהמומלץ) ע"י תזונה ?

17/09/2009 | 14:14 | מאת:

תמה שלום, את הכולסטרול הטוב HDL ניתן להעלות בעיקר על ידי פעילות גופנית אירובית סדירה וקבועה כמו למשל הליכה או ריצה. כמו כן, כוס יין אדום יכול לסייע להעלאת הכולסטרול הטוב. אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיוכלו לסייע לך אך על מנת שאוכל לעשות זאת אבקש לדעת מהו גילך? האם את נוטלת תרופות כלשהן? והאם את סובלת מבעיות בריאותיות? בריאות שלמה ושנה טובה, הדר