כדורי פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/08/2009 | 23:27 | מאת: אתי

היום רכשתי כדורי פרוביוטיקה,אמרו לי שזה מאוד תורם למערכת העיכול,ולהפעלתה. אני גם צורכת שמן דגים בקפסולה מידי ערב לפני השינה. מתי כדאי לי לצרוך את הפרוביוטיקה,והאם הם באמת מסייעים למערכת העיכול?

20/08/2009 | 12:14 | מאת:

אתי שלום, אכן, פרוביוטיקה מסייעת לשמור על פלורת מעיים בריאה החשובה לעיכול וספיגה יעילה של מרכיבי המזון, איזון חומציות הקיבה, פעילות מעיים תקינה, חיזוק מערכת החיסון והגנה מפני זיהומים במערכת העיכול. את הפרוביוטיקה מומלץ ליטול פעמיים ביום, בוקר וערב עם הארוחות. תוספי תזונה המכילים פרוביוטיקה אינם מתנגשים עם רדוקטיל וניתן ליטול אותם ללא כל חשש. לקריאה על פרוביוטיקה: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=238 בריאות שלמה וסוף שבוע מקסים, הדר