שאלה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/12/2008 | 15:54 | מאת: ועדת תרבות

שלום יש לי שאלה: אני צעירה, בת 30 וחצי, עוסקת באופן קבוע בפעילות גופנית, אוכלת בריא (בעיקר כשחברה שלי אחת מבשלת...). לאבא שלי בן ה60 פלוס יש עודף כולסטרול. האם עלי להיות מודאגת?

28/12/2008 | 12:10 | מאת:

שלום לועדת תרבות חשוב וטוב להיות מודעים כבר מגיל צעיר למצב בריאותי, לפעילות גופנית, תזונה נכונה ולמניעת מצבי סטרס, כמו שהינך עושה, ולכן כל עוד את שומרת ומקפידה על כל אלו אין לך כל צורך להיות מודאגת. למרות כל זאת, מומלץ לעשות בדיקות דם פעם בשנה על מנת לוודא שהכול תקין, במיוחד אם יש גנטיקה מקרבה ראשונה למחלות כלשהן. במקרה שלך אני ממליצה לך לברר עם אביך האם הכולסטרול הגבוה הוא כתוצאה מתזונה לא נכונה וסגנון החיים או מנטיה גנטית. מוזמנת לשתף אותי ואת ייתר הגולשים באחד המתכונים הבריאים, יישר כוח והרבה בריאות, הדר