כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/12/2008 | 15:12 | מאת: יפה

היי, אני בת 65 ערכי כולסטרול גבוהים 250 שמתוכם ה-LDL הוא 160 סובלת גם משומנים בדם 300 , הרופא המליץ לי ליטול סימוביל ואספרין, לאחר נטילת הסימוביל חשתי כאבים עזים ברגליים הומלץ לי לעבור לתרופה אחרת לפני שאני מתחילה ליטול את התרופה , יש לך הצעה עבורי בתחום תוספי התזונה? אני נוטלת כיום אומגה 3 ושום תודה, יפה

25/12/2008 | 17:11 | מאת: סרגיי

שלום יפה אני ממליץ מאוד במקרה שלך להתחיל נטילת Q10 במינון של 120 מ"ג ביום - אחד ליום ולראות האם ישנה הקלה בכאבי שרירים לאחר כחודש ימים. את השומנים בדם נית ןבהחלט להוריד בעזרת אומגה 3 במינון של לפחות 2 גר' ליום.

28/12/2008 | 11:04 | מאת:

יפה שלום, כאבי השרירים שאת מתארת יכולים להופיע כתוצאה מנטילת הסימוביל. ישנו תוסף תזונה בשם קו-אנזים Q10 שהוכח, מחקרית, כי במינון גבוה יכול להקל על תופעה זו. אני ממליצה לך ליטול Q10 במינון של 120 מ"ג, כמוסה אחת ביום, עם הארוחה. להורדת כולסטרול וטריגליצרידים יש מגוון של תוספי תזונה טבעיים וטובים: LIPOTROPIC FACTOR - פורמולה היעילה להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים בדם ובנוסף מונעת היווצרות משקעי שומנים על דפנות העורקים, הכבד ורקמות נוספות על ידי הגברת מסיסות הכולסטרול. הנחיות שימוש: 2-3 טבליות ליום, עם הארוחות. אומגה 3 "950": - חומצת שומן מסוג אומגה 3 המסייעת לאיזון רמות הכולסטרול והטריגליצרידים וחיוניות לטיפול במחלות לב וכלי דם . אומגה 3 "950" מינון גבוה של רומגה 3 (פי 3 מאומגה 3 במינון הרגיל 300 מ"ג), ראוי לציין כי חומצות השומן של סולגאר נקיות ממתכות כבדות, מדיאוקסין PCB's ומחומרים מסוכנים אחרים. הנחיות: 1–2 כמוסות ביום, עם הארוחות. חשוב לי לציין כי הסימוביל אומנם עוזר להורדת הכולסטרול הרע אך אינו עוזר להעלאת הכולסטרול הטוב ולצורך כך יש לעשות פעילות גופנית אירובית (הליכה, ריצה, אופניים, וכו') לפחות 3-4 פעמיים בשבוע. כמו כן חשוב לזכור שרמות טריגליצרידים מושפעות מהתזונה ולכן מומלץ לקבוע פגישה עם תזונאית של קופ"ח להתאמת תפריט מסודר. לקריאה נרחבת על LIPOTROPIC FACTOR : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 לקריאה נרחבת על אומגה3- 950 : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 לקריאה נרחבת על קואנזים Q10: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=411&sng=1 אשמח עם תשתפי אותי ואת יתר הגולשים בהרגשתך אחרי נטילת תוספי התזונה, הרבה בריאות, הדר