של מי הפורום?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

02/01/2009 | 18:28 | מאת: מודאג

לדעתי הפורום הזה של סולגר. יש תשובות אחרות חוץ מסולגר?

03/01/2009 | 10:55 | מאת: ידידי

קיים לך גילוי נאות מצד שמאל בו כתוב כי הפורום בשיתוף סולגר. במידה ואתה חושב שהתשובות לא מספקות תמיד תוכל לפנות לפורומים נוספים בנושא.

04/01/2009 | 16:46 | מאת:

מודאג יקר, הסר דאגה מליבך. פורום זה הוא פורום מקצועי הנותן ייעוץ בנוגע לטיפול טבעי בכולסטרול. הפורום הוקם בעקבות שיתוף פעולה של אתר דוקטורס וחברת סולגאר במטרה להעלות את המודעות לטיפול בכולסטרול באמצעות תוספי תזונה. חברת סולגאר פועלת שנים רבות להעלאת המודעות לאורח חיים בריא ולטיפול בעזרת תוספי תזונה. ניהול הפורום ע"י אשת מקצוע (תזונאית קלינית טבעית ויועצת בכירה ממחלקת ההדרכה של החברה) הוא חלק מתפיסת עולם זו. יתרה מזאת, כול שאלה שנשאלת בפורום מקבלת מענה מקצועי ללא משוא פנים. אני מזמינה אותך ואת יתר הגולשים להתייעץ עימי ולהמשיך לשאול שאלות בכול נושא הקשור לכולסטרול. בשביל זה אני כאן, הדר