כולסטרול גבוה -כיצד לטפל?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/01/2013 | 17:57 | מאת: שואל

שלום, בן 38, משקל 78 גובהי 1.74 ( הפחתתי באמצעות תזונה 6 ק"ג ממשקלי) ב-3 חודשים האחרונים אני מקפיד על פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע לפחות ועל תזונה מאוזנת. חל שיפור ברמת הטרילגציריידם אך מדאיג אותי נושא הכולסטרול, להלן תוצאות: רמת הטריגליצרידים 95 ( ירדה ב-3 חודשים מ 232) HDL=44  (היה 37) NON-HDL Cholestero; 206 (היה 210) LDL-187.5 (היה 163) עלייה בכולסטרול הרע. נאמר לי,כי אם לאחר שינוי תזונתי וספורט רמת כולסטרול הרע לא ירדה כך שזה גנטי ,הגוף מייצר ואאלץ ליטול כדורים. אני נוטל זרעי צ'יה שלא עזרו.מה עוד באפשרותי לעשות לפני שאני פונה לכדורים שהם פחות מועדפים עלי כמובן. ישנה בעיית כולסטרול במשפחה.

15/01/2013 | 13:22 | מאת: יעקב

גם לי היה כולסטרול גבוה ולקחתי כול יום חתיחה של מקל כורכום ותוך חודש ירד לי הכולסטרול מ280 ל 200 והרע מ 197 ל 128 פשוט תרופת סבתה שעובדת מירגע שלקחתי את הכורכום לא לקחתי שום כדור אני ממליץ