כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/01/2013 | 14:52 | מאת: רות

שלום רב, כבר 4 חודשים אני משתמשת ב H&S של סולגאר ולתחושתי הכולסטרול שלי התחיל לעלות. חייבת לציין שבעבר עלה והצלחתי להורידו בעזרת תזונה נכונה ופעילות גופנית שאני ממשיכה גם היום. עקב דילול בשיער התחלתי לקחת את הכדורים הללו, עשיתי פעמיים בדיקות דם ב - 4 חודשים אחרונים והתוצאה המתקבלת היא עליה בכולסטרול. הכצעקתה? תודה רבה

10/01/2013 | 17:21 | מאת: eee

שלום רב אין קשר בין המוצר ובין העלאת הכולסטרול . תתקשרי למחלקת ההדרכה של סולגאר והם יתנו לך עצות לגבי כולסטרול .ויסבירו כי אין קשר בין השניים .