ויטמינים וגלולות?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/11/2012 | 17:09 | מאת: לימור

שלום קריסטינה, שכחתי לשאול אותך משהו שברח מראשי. רכשתי את הויטמינים שהמלצת לי. ורק אז נזכרתי שאני על גלולות דיאנה. לא לשם מניעת הריון. אני רוצה לדעת האם זה יכול לפגוע בויטמינים שרשמת לי או אולי ההפך? שהויטמינים פוגעים ביעילות הגלולות? כי אני אצטרך כנראה להפסיק עם הגלולות על מנת להתחיל ויטמינים שלא יפגע בהם כי אחרת לא עשיתי עם זה כלום. תודה! :)

22/11/2012 | 09:33 | מאת:

שלום רב אין צורך להפסיק עם הגלולות . אומנם הגלולות מפחיתות את כמות ויטמיני B בגוף אבל לשם כך את נוטלת את התוספים ומשלימה את החסר . הויטמינם לא פוגעים בשום אופן ביעילות הגלולה. אני ממליצה לך להרחיק שעתיים את התרופות שלך מהתוספים. ברכת בריאות שלמה קריסטינה

22/11/2012 | 11:05 | מאת: מור