100% טבעי

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

03/11/2012 | 06:38 | מאת: דיקלה

היי, אני מחפשת טבליות או כל דבר אחר 100% טבעי שמסייע בתחושת שובע אך שלא מצאו כי הוא מסוכן לבריאות. תוכלי להמליץ לי על משהו כזה? תודה.

05/11/2012 | 09:39 | מאת:

שלום רב ישנו מוצר שנקרא פסיליום - המוצר מופק מסיבים תזונתיים טבעיים בלבד. הסיב נכנס למערכת העיכול סופח מים ופסולת ועל ידי כך מסייע בתחושת שובע כמו כן מנקה את המעיים ותורם לתהליך ההרזיה . מומלץ לקחת 2 כמוסות 3 פעמים ביום ולאחר הנטילה לשתות 2 כוסות מים כמו כן יש להרחיק את המוצר כשעה מתרופות ומתוספי תזונה ולקחתו בין הארוחות.המוצר הוא של חברת סולגאר.להלן הקישור : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=239&ArticleID=384&sng=1 אני ממליצה לך לאמץ מספר שינויים שיכולים לסייע בהגברת תחושת שובע : לאכול 3 ארוחות רגילות + 2-3 ארוחות ביניים.(להעדיף ירקות או גרנולה או פירות בארוחות ביניים)כמו כן להשתדל לאכול לאט. לשתות בין הארוחות מים -לפחות ליטר ביום.המים ממלאים את הקיבה ותורמים לתחושת שובע.כמו כן מנקים את הגוף. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב