תוספי מזון

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/11/2012 | 00:04 | מאת: בטי

ה אם כדאי להביא תוספי תזונה מארצות הברית.אני שוקלת להביא קיו 10, אומגה 3. כדורי שמן פשתן,האם יהמו צרים הנמצאים על המדפים טובים כמו של החברות הגדולות?האם יש חברה מומלצת?האם מישהו משתמש במוצרים של. Nature made.

05/11/2012 | 09:50 | מאת:

שלום רב לגבי יבוא של תוספי תזונה מחול אין לי מידע לגבי חברות קטנות. העצה שלי היא :אם כבר ליבא מחול אז עדיף את החברות הגדולות כיוון שאם תבדקי את תכולת המוצר תמיד תמצאי את מה שמוצהר על התווית כמו כן האיכות לרוב טובה. כשקונים בחברות קטנות ולא ידועות -אין ערובה לכך שמה שכתוב על התווית באמת קיים במוצר - הרי משרד הבריאות או FDA לא בודקים כמויות וטיב אלא רק את החומר עצמו. אני ממליצה לך את המוצרים של חברת סולגאר -נמצאת בשוק כ 60 שנה והייתה חלוצה בנושא תוספי תזונה. לחברה מעבדות משוכללות ואנשי מקצוע רבים שעושים את המוצרים אכותיים.כמו כן לפני שהמוצרים מופצים לחנויות הם עוברים בדיקות קפדניות מאד,לכן בעיני החברה אמינה ואיכותית. בברכה קריסטינה יעקובלב