כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/10/2012 | 22:32 | מאת: מירי

האם התוצאות הבאות מצריכות טיפול תרופתי 132.3 CHOLESTEROL-LDL calc 141 NON-HDL_CHOLESTEROL יש לציין :1-שהערך של טריגלצירידים תקין 2- התחלתי לשתות דכנכול 3- אני עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע תודה על התיחסותכם

28/10/2012 | 09:38 | מאת:

שלום רב ברצוני לציין שרמת ה -LDL שלך עדיין בגבול אך נוטה לגבוה. לצערי חסר לי הרבה פרמטרים בכדי לענות במדוייק על שאלתך. למשל: -- רמת ה -HDL .(היחסים בין ה-HDL ל - LDL זה מה שבאמת חשוב. - הגיל שלך. - הסטוריה משפחתית - תיקך הרפואי. אני מייעצת לך להמשיך ולעשות פעילות גופנית כמו כן לעשות שינוי תזונתי - לאכול יותר קטניות ,דגנים מלאים,ירקות,דגי ים צפוני. להמנע מסוכר לבן ,קמח לבן ,מאפים ,בשרים וגבינות שמנות. לאחר 3 חודשי שינוי אורח חיים תעשי בדיקת דם חוזרת על מנת לראות אם הכולסטרול שלך התאזן ולפי כך תאכלו להחליט ביחד עם הרופא המטפל אם דרוש טיפול תרופתי . ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב