כולסטרול רע

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/08/2012 | 08:00 | מאת: חיים

היי קריסטינה, בדיקות הדם שלי מבלבלות אותי- כולסטרול- 214.7 (בנורמה) טריגליצרידים-58 (בנורמה) HDL- 43 (בנורמה) LDL- 160 NON HDL CHOLESTEROL- 172 איך זה קורה שרק הכולסטרול הרע מעל הנורמה בעוד שאר הערכים סבירים בהחלט?.... מייאש! אני מקפיד על תזונה ואימונים קבועים, איני מעשן. אשמח לתגובתך

05/08/2012 | 09:57 | מאת:

שלום רב חיים לגבי ערכי הכולסטרול שלך: רמת ה HDL -מומלץ שיהיה 50-60 -חלקיק זה מגן עלייך מפני שקיעת הכולסטרול הרע . היחס בין ה- LDLל- HDL עומד על 3.7 כאשר היחס המומלץ הוא נמוך מ-3 רמת הטריגליצרידים הוא המדד היחיד שתקין באמת. ולכן רוב הערכים שלך לא מאוזנים . במקרה שלך צריך לשאוף להעלות את ה -HDL ולאזן את ה -LDL במידה ואתה ממעיט בלצורך שומנים רעים מהתזונה אני ממליצה לך לעבוד על איזון עבודת הכבד . הכבד הוא המסנן שלנו דרכו עוברות התרופות שאנו לוקחים, ועוד כל מיני רעלנים.עם הזמן חלקיקי רעלנים נתקעים בכבד ומשבשים את פעילותו והתוצאה היא רמות כולסטרול לא מאוזנות. (הכבד מייצר עודף כולסטרול). אני ממליצה לך תוסף שנקרא הרבל דטו - 2 ביום ,מנקה את הכבד ומחזיר אותו לפעילות תקינה . כמו כן מומלצת תוספת של אומגה שלוש - 950 1 ביום מעלה את ה-HDL,מגמיש את כלי הדם ועוזר באיזון השומנים. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב

05/08/2012 | 10:46 | מאת: חיים

קריסטינה שלום, מודה לך מאוד על תגובתך המהירה והמפורטת. האם תוכלי לציין במדויק את שם התוסף המומלץ והיצרן כדי להקל את החיפוש שלהם ברשתות הפארם? כמה זמן מתחילת הטיפול את מעריכה כי ניתן יהיה לראות שינוי כלשהו בבדיקות הדם שלי? בברכה, חיים