גיינר אבקה לעלייה במסה(מתאמן)

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

12/07/2012 | 23:43 | מאת: שי

שלום אני בן 14,משקל 55 והתחלתי להתאמן בחדר כושר באימוני כוח רציניים על מנת לעלות במסת השריר שלי, נבנה לי תפריט על מנת לעלות במשקל(מסת שריר+שומן) אך לא הצלחתי לעמוד בו, לכן אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקחת גיינר. חשוב לי לציין שבמנה המסוימת של הגיינר שאני מעוניין לקחת יש 52 גרם חלבון ואני צריך השלמה לבערך 110 גרם כך שבנוסף לגיינר אני אקח עוד 58 גרם חלבון.(הגיינר מאושר על ידי ה FDA- מנהל המזון והתרופות האמריקאי ומשרד הבריאות הישראלי,מיוצר במפעל בעל תקן GMP ובפיקוח מלא של ה FDA האמריקאי) בנוסף ברצוני לשאול האם תוכל להווצר לי פגיעה בכליות, מכיוון שקראתי שלפי מחקרים צריכה של עד 2.5 גרם למתאמנים היא בטוחה ואף מומלצת ובדר"כ הדיאטניים אומרים שזה פוגע בכליות אך לפי מה שקראתי ולמדתי רק צריכה של 4 גרם לק"ג של הגוף למשך הרבה זמן תגרום לפגיעה, תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה, שי

16/07/2012 | 09:52 | מאת:

שלום רב שי לצערי אינני יכולה לתת לך יעוץ בגלל שאתה קטין . לפי החוק כל פניה שלך לקבלת יעוץ חייבת להעשות דרך הורייך. בנוסף לכך זהו פורום כולסטרול, ולכן אני ממליצה לך לפנות לפורום שמתמחה בספורט. יש לנו כמה מוצרי ספורט הנה הלינק : http://www.solgar.co.il/sport אתה מוזמן לעיין ולראות אם משהו מתאים לך . בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית