פוליקוסנול-תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/07/2012 | 20:28 | מאת: גיא

ניסיתי לקחת פוליקוסנול- (הורדת כולסטרול) הרגשתי פעילות כימית חזקה פתאומית במערכת העיכול ומיד יצא לי עשן אבקתי מהפה.אי לכך הפסקתי לקחת.מה ידוע (אם בכלל) על תופעה זאת?

04/07/2012 | 20:30 | מאת: גיא

הערה-זה לא היה מתוצרת סולגאר/סופהרב

08/07/2012 | 10:33 | מאת:

שלום רב פוליקוסנול מורכב מתערובת של תרכובות אלכוהול ארוכות שרשרת, שמתוכן 85% תערובת כהלים אליפטיים, המצויות באופן טבעי בקנה סוכר. לתערובת ייחודית זו תפקיד מפתח בשמירה על בריאות מערכת הלב וכלי הדם והיא מעניקה מענה טבעי יעיל לטיפול בכולסטרול, ללא תופעות לוואי. כפי שהזכרתי קודם למוצר אין תופעות לואי . יכול להיות מצב שבו האדם מפתח רגישות אישית למוצר או שמרגיש תגובה אלרגית למוצר במצב זה אני ממליצה להפסיק את המוצר ליומיים-שלושה ולאחר מכן לנסות ולקחת שוב ולראות אם התגובה חוזרת על עצמה . אם זו תגובה לא רצויה אז כמובן להפסיק ליטול את המוצר. בכבוד רב קריסטינה יעקובלב נטורופתית