אומגה 3 ותת פעילות של בלוטתהתריס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/06/2012 | 19:31 | מאת: נעמה אורלי

בס"ד שלום, טוב אני מאוזנת מבחינת הבלוטה בעזרת 420 מ' שאנילוקחת בשבוע, של ARMORD THIROID/ השאלה לגבי אומגה 3 , עם לקיחת התוספף, ולקחת הרבה במשך שבוע שעבר,ה- TSH קפץ לי מ- 1.7 ל11.4 והרגשתי שזה פשוט מהאומגה 3. הפסקתי לקחת, המצב השתפר.. מה דעתך? בכבוד, נעמה

19/06/2012 | 10:12 | מאת: קריסטינה

שלום רב לגבי השפעת אומגה 3 על פעילות בלוטת תריס: כל המחקרים העדכניים מדברים דווקא על כך שאומגה 3 מסייע בטיפול בתת פעילות בלוטת תריס ולא ההפך. ולכן אני לא יכולה להסביר מדוע הגוף שלך הגיב כפי שהגיב. אני ממליצה לך לשים לב אם את שינית משהו בתזונה או באורח חיים בזמן שלקחת אומגה 3 ,או אם לקחת תוספים נוספים שיכלו להשפיע על בלוטת התריס (מינרלים למשל). אופציה נוספת היא שזו תגובה אישית של הגוף שלך לאומגה 3 . בברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב