גלוטטיון

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

17/04/2012 | 14:45 | מאת: דק

היכן ניתן לבדוק רמת גלוטטיון בדם? והאם שמעת על מדבקות גלוטטיון של חברת newwave?

17/04/2012 | 15:09 | מאת:

שלום רב גלוטתיון היא תרכובת של 3 חומצות אמינו הכוללות ציסטאין, גליצין וחומצה גלוטמית. לצערי אין עדיין בדיקת דם לרמות גלוטתיון. לא שמעתי על מדבקות גלוטתיון. לסולגאר יש גלוטתיון מרוכז בכמוסות.ממליצה בחום http://www.solgar.co.il/?CategoryID=180&ArticleID=282&sng=1 בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

17/04/2012 | 15:22 | מאת: דק

הי איילת ממה שקראתי ברשת אין הוכחות לעלייה ברמת הגלוטטיון ע"י לקיחת כמוסות דרך הפה.. האם קראת מחקר מהימן בנושא? האם יש מספיק אנשים שבדקו רמת גלוטטיון לפני ואחרי לקיחת הכמוסות של סולגאר? ממה ששמעתי ניתן לקבל בחו"ל זריקות גלוטטין או במשאף ואז זה אפקטיבי.. ידוע לך משהו בנושא או שאת מדבר מידע כללי ושיטחי בלבד?בכלל היכן ניתן לבדוק רמת גלוטטיון ואיך?