עצירות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/03/2012 | 10:03 | מאת: יעקב גבריאל

שלום איילת מה דעתך על המוצר לקסי קון להקלת עצירות יעקב

25/03/2012 | 09:31 | מאת:

שלום רב יעקב לצערי אין לי מידע בנוגע למוצר לקסי קון. אינני יודעת מה הרכיבים הפעילים ומה המינונים במוצר. חברה שלנו לא מייצר מוצר זה . הפתרון שלנו לעצירות הוא: 1)כמוסות פסיליום - סיב תזונתי שמנקה את המעי ותורם ליציאות תקינות.http://www.solgar.co.il/?CategoryID=239&ArticleID=384&sng=1 2)פרוביוטיקה-מולטי בליון דופילוס -מאזן את היציאות ועוזר ליציאות תקינות.http://www.solgar.co.il/? CategoryID=238&ArticleID=381&sng=1 ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

06/05/2012 | 01:15 | מאת: דורון

היי יעקב גבריאל, אני אישית סבלתי מעצירויות הרבה זמן ועקב כך גם הטחורים לא איחרו לבוא. התשובה של הרפואה הקונציונאלית בשבילי הייתה שמן פראפין שצריך לשתות שתי כפיות ביום (זה לא היה ממש טעים...) לפני כמה חודשים התחלתי עם מוצר טבעי "אינטרא", שממש עזר לי בנושא העצירויות שהיו לי, וכבר לא צריך לבזבז זמן בשירותים, או לסבול מטחורים בניסיון לסיים קצת יותר מהר את העניינים בשירותים (במקרה שלי). במידה ותהיה מעוניין בעוד פרטים בעניין, אשמח לעזור. 052-6839867