שאלה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/03/2012 | 13:29 | מאת: יהודה

שלום בן 32 משקל 80 אני אוכל כול ערב מבשל קווקאר בסיר + 2 כוסות חלב. שמעתי שחלב משפיע לרכע על ערכי הכולסטרול. האם זה נכון? כאמור יש לנו גנטיקה של כולסטרול ושומנים בדם. תודה

18/03/2012 | 15:37 | מאת:

שלום רב יהודה מוצרי חלב עלולים להשפיע לרעה על כולסטרול אם צורכים אותם בכמויות גדולות ועם אחוזי שומן גבוהים למשל:מוצרי חלב עד 3 אחוז זה תקין גבינה עד 5 אחוז זה תקין. כמובן מומלץ להסתכל על כל המכלול התזונתי שאתה אוכל ולא רק על 2 כוסות החלב בערב. אם אתה צורך 2 כוסות חלב עד 3 אחוז שומן,אין שום בעיתיות מבחינת הכולסטרול שלך. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית