שאלה על קיו 10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/12/2011 | 18:03 | מאת: גילה

אני סובלת מפיברומילגיה(לא סובלת מכולסטרול-בעבר סבלתי אבל החלמתי באמצעות דיאטה בלבד)בכול אופן,הומלץ לי לקחת קיו10.הענין הוא שהבנתי שהוא ממריץ ואני סובלת גם מהפרעת שינה דכאון וחרדות שהתחילו אחרי ארוע טראומטי. האם יכול להזיק נטילה של התוסף במקרה זה?לאיזה מטרות הוא יכול לשמש מלבד עיפות?אני יצין שסובלת בעיקר מהכאבים ולא מהתשישות

28/12/2011 | 12:35 | מאת:

גילה שלום רב, קו אנזים Q10 משתתף בתהליך ייצור האנרגיה בתאים ולכן ריכוזו בשרירים הוא גבוה במיוחד. ה- Q10 משפר גם את אספקת החמצן לשריר הלב, משפר את זרימת הדם בגוף ובכך מקל תשישות ועייפות האופייניים בפיברומיאלגיה. Q10 אינו מגביר חרדות. לכן אני ממליצה לך עליו בחום. הנחיות: כמוסה 1 ביום עם האוכל. תוסף שיכול להתאים לך הוא ה-Q10 נוטרי נאנו של סולגאר. Q10 ננו נספג טוב ומבטיח זמינות ביולוגית מקסימאלית מתוספי ה- Q10 שהם נוטלים. בנוסף אני ממליצה לך על תוסף בשם קריאטין 1000. במחקר שעשו איתו בארץ על חולות בפיברומיאלגיה נמצא שהוא תורם לשיפור משמעותי בתסמיני המחלה. קישור לתקציר המחקר: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=257 אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל