פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

06/12/2011 | 19:51 | מאת: יעלה

שיניתי תזונתי לפני 3 חודשים על מנת להוריד רמת כולסטרול. אני אוכלת כעת בריא לגמרי. עשיתי ניקוי רעלים (קולוניקס) נאמר לי שיש לי קנדידה, לחקתי פורמולה 7 לטיפול. כעת המליצה לי המטפלת להמשיך טיפול עם פרוביוטיקה לחיזוק. איך אפשר לבחור ולדעת איזה תוסף לקנות? למטפלת לא היתה המלצה חד משמעית.

07/12/2011 | 09:26 | מאת:

שלום רב, ישנם הרבה תוספי פרוביוטיקה בשוק. אני יכולה להמליץ לך על פרוביוטיקות אותן אני מכירה טוב. לדוגמה: מולטי ביליון דופילוס של סולגאר או ביו פימייל של סופהרב. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

07/12/2011 | 13:37 | מאת: מרוין